dinsdag, 6. februari 2007 - 10:11

Politie verstrekt 36.000 flyers in verkrachtingszaak

Rheeze

In het onderzoek naar de verkrachting van een 7-jarig meisje in september jl., gaat de politie deze week bij alle woningen van de gemeente Hardenberg en delen van de gemeenten Ommen en Twenterand in totaal 36.000 flyers verspreiden. Daarin wordt het publiek opgeroepen informatie in deze zaak te verstrekken. De brieven worden via TPG huis-aan-huis verspreid.

De Hoofdofficier van Justitie van het arrondissement Zwolle-Lelystad heeft inmiddels een beloning van € 10.000,00 uitgeloofd voor de tip dit leidt tot de aanhouding van de dader van dit misdrijf. Op zondag 10 september 2006, rond 17:30 uur werd het slachtoffertje aan de Grote Beltenweg, bij camping ‘t Veld in Rheeze, in de gemeente Hardenberg verkracht. De verkrachter betreft een blanke man van tussen de 25 en 45 jaar, met een stevig postuur. Mogelijk is hij in het bezit van een ATB- fiets.

Alle 5.000 geregistreerde campinggasten, in het weekend van 10 september jl., in de omgeving van Rheeze, ontvingen afgelopen december jl. al een geadresseerde brief, waarin hun medewerking bij het onderzoek werd gevraagd. De reacties uit deze oproepen worden momenteel verder onderzocht.

Zowel in de verspreide flyer als aan de campinggasten wordt gevraagd wie de persoon van de compositietekening kent en wie meer informatie over dit misdrijf heeft of hiervan mogelijk getuige is geweest. Ook is het mogelijk dat deze man andere mensen heeft benaderd of zelfs slachtoffers heeft gemaakt.
Provincie:
Tag(s):