dinsdag, 23. januari 2007 - 17:56

Politie zoekt Brit met gebroken nek

Amsterdam

De politie is dringend op zoek naar de 29-jarige Engelsman Benjamin William O’Connor, hier rechts op de foto. De Brit was op zaterdag 20 januari in zijn woonplaats Suffolk betrokken bij een auto-ongeluk en raakte daarbij gewond. Hij werd in een ziekenhuis behandeld en mocht daarna naar huis.

Later die dag bleek uit röntgenfoto’s dat O’Connor zijn nek had gebroken. Toen de behandelend arts hem terug wilde roepen voor verdere behandeling bleek de Engelsman verdwenen. Onderzoek wees uit dat hij rond 13.55 uur per vliegtuig naar Schiphol was vertrokken. Vermoed wordt dat hij in Amsterdam verblijft.

De artsen vrezen voor zijn leven als O’Connor zich niet onder doktersbehandeling stelt. Zijn verwondingen worden als levensgevaarlijk beschouwd. Langs deze weg roept de politie de Brit op zich zo snel mogelijk onder medische behandeling te stellen.

De politie roept mensen op die O’Connor zien of weten waar hij verblijft hem te waarschuwen, de GG&GD te bellen en/of dit te melden bij de politie via het telefoonnummer: (0900) 8844.
Provincie:
Tag(s):