zaterdag, 10. februari 2007 - 9:56

Politie zoekt donkerpaarse Audi A3 na dodelijk ongeval

Eemnes

Vrijdagavond 9 februari, om 17.55 uur, werd een motorrijder op de Wakkerendijk aangereden door een automobilist. De 25-jarige motorrijder uit Eemnes overleed ter plaatse. Van de automobilist ontbreekt nog ieder spoor. Om 17.55 uur reed de motorrijder over de Wakkerendijk in de richting van Baarn. Ter hoogte van huisnummer 112 is de motorrijder vermoedelijk in botsing gekomen met een auto die vanuit de tegenovergestelde richting kwam.

De 25-jarige Eemnesser botste tegen een bushokje en kwam dodelijk ten val. De politie en ambulance waren snel ter plaatse, maar reanimatie mocht niet meer baten. De automobilist heeft voordat de politie ter plaatse was de plaats van het ongeval verlaten.

Onderzoek heeft aangetoond dat het moet gaan om een donkerpaarse Audi A3, met naar aanleiding van het ongeval een ontbrekend stuk van de bumper. Deze is namelijk op de plaats van het ongeval teruggevonden. De politie roept de bestuurder van de auto op zich zo snel mogelijk te melden. Getuigen van het ongeval en mensen die sindsdien een gehavende donkerpaarse Audi A3 hebben gezien worden verzocht contact op te nemen met de politie van het district Eemland Noord via tel. nr. 0900-8844.
Provincie:
Tag(s):