woensdag, 25. april 2007 - 14:33

Prijsvraag voor een nieuwe naam Corridor-gebied

Emmeloord

In het plan Corridor wordt een toeristisch/recreatief gebied met behoud van natuurwaarden ontwikkeld. Er wordt al een tijd gesproken over de hele Corridor. Dit is het gebied dat ligt tussen Emmeloord en Kuinderbos (globaal begrensd door Muntweg, Kuinderweg, Wellerzandweg en de A6). De belangrijkste onderdelen van het plan, zoals de golfbaan, toeristisch/recreatieve bedrijven en buitenplaatsen liggen in een klein stukje van de Corridor. Om duidelijk te maken waar het precies over gaat zoekt de gemeente voor dit gebied een nieuwe naam. Daarom is er nu een prijsvraag.

De gemeente is dus op zoek naar een naam voor het gebied dat ligt tussen de Burchtweg, Kuinderweg, Muntweg en de A6 (zie kaartje). Door de naam moet het duidelijk zijn dat het hier straks prettig toeven en recreëren is. Daarnaast hecht de gemeente aan een korte naam die gemakkelijk te onthouden is en zonder veel toelichting herkenbaar. Voorkeur gaat uit naar maximaal 2 woorden en een alliteratie zou ook mooi zijn.

Uiterlijk woensdag 16 mei 2007 moet uw reactie binnen zijn. Te laat binnengekomen suggesties worden van de prijsvraag uitgesloten. De projectgroep Corridor beoordeelt de inzendingen. De winnaar krijgt bovendien persoonlijk bericht. Als meer dan één inzender dezelfde naam heeft ingediend, wordt om de winnaar geloot. Het recht wordt voorbehouden om geen van de binnengekomen namen te kiezen. Dit betekent dat er geen winnaar komt en dus ook geen prijs wordt uitgereikt.

De winnende prijs is een belevingspluim ter waarde van € 500,00. Belevingspluim is een waardebon waarmee uit meer dan 250 belevenissen gekozen kan worden.
Provincie:
Tag(s):