donderdag, 22. februari 2007 - 19:57

Programmering Daver Dagen zo goed als rond!

Ruinerwold

Met de komst van twee internationale bands naar de Daver Dagen in Ruinerwold is het programma zo goed als rond en daarmee ook bijzonder geslaagd! Al sinds de eerste editie aast de organisatie op bekende buitenlandse namen in de programmering van het festival. Met Status Quo in 2005 slaagde men daar direct in.

De tweede editie kende “slechts� een Nederlandse line-up doordat meerdere onderhandelingen op niets uitliepen, wat uiteindelijk desalniettemin resulteerde in een fantastisch en uitermate geslaagd evenement, mede dankzij het geweldige optreden van de Zeeuwse band Bløf. Dat een festival ook zonder internationale acts succesvol kan zijn blijkt hieruit maar weer eens. Toch blijft de organisatie van de Daver Dagen verder kijken dan de eigen landsgrenzen en met succes! Op zaterdag 2 juni zullen The Animals en ABBA Gold een optreden verzorgen op het Ruinerwoldse mega-evenement.

Voor zaterdag 2 juni waren reeds geboekt: Ilse De Lange, Di-Rect, I.O.S., Seven, The Heinoos, Kouwe Makkers, Theux en Chill Out. Naast The Animals en ABBA Gold heeft de organisatie daar nog aan toegevoegd: Six Senses, Marieke & Band en Henkie Penkie’s Vinylshow.
Categorie:
Tag(s):