donderdag, 29. maart 2007 - 13:39

PSV-selectie weer groeiende

De selectie van PSV wordt steeds verder aangevuld naarmate de wedstrijd tegen NAC Breda van zaterdag dichterbij komt. Trainer Ronald Koeman verwelkomde donderdag Gomes, Diego Tardelli, Jan Kromkamp en John de Jong bij de groep.

Gomes en Tardelli keerden beide terug uit Brazilië, waar ze waren vanwege de bevallingen van hun partners. De Jong en Kromkamp haakten na blessures aan bij de groep. Het duo deed mee met de partijvorm en met afwerken op doel. Arouna Koné trainde nog individueel. De aanvaller is herstellende van een knieblessure. Carlos Salcido, over wie de afgelopen dagen nogal wat onduidelijkheid bestond (wel of niet geblesseerd?) trainde gewoon met de selectie mee.

Opvallend was de verschijning van Género Zeefuik op het veld. De aanvaller van PSV A1 trainde voor het eerst bij de hoofdmacht en deed alle oefeningen en partijvormen mee. De international van Oranje onder 17 speelt voor het eerst dit seizoen in Eindhoven en staat te boek als een groot talent. Hij kwam over van FC Omniworld en speelde daarvoor bij Ajax.
Categorie:
Tag(s):