zondag, 10. juni 2007 - 13:25

Puchnozems trekken door 'No-Go areas'

Amsterdam

Lekker rijden met hun Puchie, sleutelen, benzine dampen opsnuiven, en niet bang zijn voor een regendruppeltje, dat is de omschrijving van echte Amsterdamse Puch Nozems. Zondag stond de 7e Puch –Nozemmeeting op het programma. Rond 12.00 uur verzamelden de clubleden en liefhebbers zich op strand Blijburg voor de jaarlijkse rit, die als Thema ‘No-Go Areas’ had meegekregen.

Sinds begin 2001 bestaan de Amsterdams Puch Nozems die inmiddels uitgegroeid zijn tot een gezellige en actieve club. Dat is niet zo gek, want naast de maandelijkse Puchkroeg, tourtochten, meetings, een eigen krant, sleutelervaring, kennis van Puch en Tomos hebben ze ook nog eens een grote groep enthousiaste & initiatiefrijke leden.

Zondag trokken zo’n 40 Puchies door de buurten die door de regering zijn aangewezen als achterstandwijken. Via de Nesciobrug naar de Bijlmer, Bos en Lommer, de Baarsjes, en Nieuw-West reden ze naar het centrum van Amsterdam waar rond de Waag de rit eindigde. De oldtimer brommertjes trokken onderweg veel bekijks en dat vonden de eigenaars maar wat leuk.
Provincie:
Tag(s):