maandag, 23. april 2007 - 8:40

Reisbureau Internoord beste reisbureau 2007

Groningen

Reisbureau Internoord Groningen is zaterdag 21 april uitgeroepen tot landelijk winnaar van de verkiezing Reisbureau van het Jaar 2007. Het reisbureau eindigde in voorgaande edities van de verkiezing al twee keer op de tweede plaats. Dit jaar werden zij op 16 maart voor de derde keer verkozen tot beste reisbureau van de provincie Groningen.

De prijs voor de landelijke titel werd uitgereikt door juryvoorzitter Willem Hondius, commercieel directeur van transavia.com, tijdens een feestelijke gala-avond in de Orangerie in 's-Hertogenbosch. De tweede plaats in de landelijke verkiezing is gegaan naar Thomas Cook Travel Shop Pelikaan Reizen uit Zevenbergen en Holland International Reisbureau Jansma in
Roden is derde geworden.

Er bestond binnen de jury een grote mate van overeenstemming over de winnaar van de verkiezing dit jaar. 'Typerend voor Internoord Groningen zijn de heldere en soms gedurfde keuzes die de zussen Getie en Haskia maken, maar ook een onderscheidende blik op de toekomst en financieel uitstekende resultaten.
Provincie:
Tag(s):