woensdag, 24. januari 2007 - 14:45

Renault presenteert nieuwe R27 met ING

Renault heeft zojuist de nieuwe R27 gepresenteerd in de nieuwe kleuren voor dit jaar, uiteraard met de wit-oranje ING-kleuren. De voorkant is qua kleurstelling redelijk hetzelfde gebleven ten opzichte van vorig jaar. De achterkant daarentegen is echter geheel volgens de ING-kleuren te zien.

Renault F1 president Alain Dassas vertelt het volgende: "Door in 2005 en 2006 allebei de kampioenschappen te winnen, zowel het coureur- als constructeurkampioenschap, heeft Renault bewezen een status als grootmacht in de Formule 1 te hebben. De cultuur binnen ons team om op topniveau te presteren reflecteert onze ambitie op wereldwijd niveau. We moeten onze reputatie nu waar gaan maken. We komen met een nieuw gezicht in de Formule 1 met ING als hoofdsponsor waardoor het team er anders uit zal gaan zien."

Technisch directeur Bob Bell: "Ik ben ontzettend trots op het team met het werk dat is verricht aan de R27. We hebben twee uitstekende seizoenen gehad maar niemand bij Renault heeft zelfgenoegzaamheid. Ons technische team heeft er echt voor gezorgd dat de vernieuwingen aan deze wagen absoluut een stap voorwaarts zijn, de R27 is een stap vooruit in elk opzicht."

Teambaas Flavio Briatore vertelde tot slot: "Dit seizoen zal voor ons zeker geen overgang zijn. Ook voor dit jaar zijn onze ambities duidelijk, dat zijn dezelfde als afgelopen jaar. We moeten overwinningen blijven halen en kampioenschappen winnen. We hebben bewezen wat we kunnen en dat moeten we ook de komende jaren blijven doen, en daar gaan we met het hele team voor zorgen!"
Categorie:
Tag(s):