donderdag, 22. februari 2007 - 0:20

Rijssense vrouw blijkt te zijn ontvoerd

Rijssen

De 22-jarige vrouw uit Rijssen die maandagochtend uit haar woning werd meegenomen, blijkt dit niet uit vrije wil te hebben gedaan. Dit meldt de politie woensdag. Over het waarom van de ontvoering wil de politie geen nadere mededelingen worden doen.

De vrouw werd maandagochtend door vier mensen meegenomen uit haar woning. Een van de daders betrof haar 29-jarige echtgenoot met wie de vrouw in echtscheiding ligt. Ook de 34-jarige vriend van de vrouw was op dat moment in de woning aanwezig en werd mishandeld. Hij zag kans de woning te ontvluchten. De vrouw werd meegenomen naar Duitsland.
Maandagavond meldde de Rijssense vrouw zich op het politiebureau.

De 29-jarige echtgenoot en een 24-jarige vrouw werden in deze zaak opgepakt. De 24-jarige vrouw is in de loop van woensdag weer op vrije voeten gesteld. Tegen haar wordt proces-verbaal opgemaakt van mogelijke betrokkenheid van het meenemen van de 22-jarige dan wel de mishandeling van de 34-jarige vriend van het slachtoffer. De 29-jarige echtgenoot zit nog vast. Hij wordt donderdag bij de rechter-commissaris voorgeleid.

Naar de twee andere mannen die haar hebben meegenomen wordt het onderzoek voortgezet.
Provincie:
Tag(s):