dinsdag, 1. mei 2007 - 19:13

Ronald Koeman heeft tot einde van de week geduld

PSV-trainer Ronald Koeman wil voor het einde van de week duidelijkheid over zijn positie. Hij wacht ongeduldig af wat voorzitter Frits Schuitema met hem van plan is. Tot dusverre sprak de preses nog niet zijn onvoorwaardelijke vertrouwen uit in Koeman.

"Ik heb sinds zondag niets meer gehoord. De situatie is dus onveranderd, ja. Nee, zelf heb ik hem ook niet gebeld. Daar heb ik geen behoefte aan. Maar het moet allemaal niet te lang gaan duren. Het houdt een keer op natuurlijk. Ik heb nog twee, drie dagen geduld", zei Koeman tegen het ANP.

De trainer sprak zich maandagmiddag uit op het Eindhovense trainingscomplex De Herdgang, waar spelers, trainers en begeleiders van de landskampioen bijeen kwamen voor een rondrit door de stad met aansluitend een huldiging in het stadion. Het contract van Koeman bij PSV loopt nog een jaar door.

De clubleiding van PSV houdt Koeman verantwoordelijking voor de slechte tweede seizoenshelft waarin PSV een grote voorsprong verspeelde. Schuitema gaf zondag aan dat hij de beslissing over Koeman niet alleen zou nemen. Hij wilde de trainerspositie in de voltallige raad van commissarissen ter discussie stellen.
Categorie:
Tag(s):