maandag, 22. januari 2007 - 12:43

Roosevelt Academy theaterproductie

Middelburg

Roosevelt Academy studenten zullen hun jaarlijkse theaterproductie stagen op Zaterdag 10 Februari (om 20h) en Zondag 11 Februari (om 14h en 20h) in het Spiegel Theater in Middelburg.

UNIVERSAL GRAMMAR (een dramatische tragisch comedie) Gedirigeerd door Dasha Krijanskaia, geschreven door Sergey Avrutin. Universal Grammar is een politieke satire over een van origine Russische, van nationaliteit Nieuw Zeeland stel, levende in Maastrisch. Beiden zijn academici, Masha de vrouw, doceert dramatheorie terwijl Ivan, de echtgenoot, linguïstiek doceert aan de Universiteit. Echter, op deze speciale dag, doen zij meer behalve doceren. De wereld danst om hun heen.

De live uitzending over de bombardementencampagne tegen Zwitserland wordt op het tegelijk uitgezonden met de badminton finale. Zoals velen zeggen, leven gaat over keuzes, maar het wordt allemaal nog veel krommer wanneer een oude professormaat van Ivan zijn bezoek bekend maakt. Hij is op weg naar een slachtinghuis in Denemarken, om te bestuderen hoe koeien op een respectvolle wijze geëxecuteerd kunnen worden voor vleesconsumptie. Dat terwijl hij zijn Franse vrouw meesleept. Jawel, de Franse madam op de planken: champagne, klein zwart jurkje, en dat soort dingen....Amerika bombardeert Zwitserland, de badmintonfinale gaat in de lucht en in de avond is er weer een EU toetredingsfeest.... na Kenia is nu China aan de beurt. Au revoir....

De toegang is gratis. Kaartjes zijn verkrijgbaar bij de Roosevelt Academy Student Helpdesk.
Voor reserveringen bel +31-(0)-118-655-500 of e-mail info@roac.nl
Meer informatie kunt u vinden op onze website: http://universalgrammar2007.googlepages.com/
Provincie:
Tag(s):