woensdag, 31. januari 2007 - 10:23

Rotarycheque voor goede doelen

Veenendaal

Rotaryclub Veenendaal-Regio heeft zowel de Vereniging Zonnebloem, afdeling Veenendaal als Vereniging ‘Ouders’ kinderen en kanker een cheque van € 1800 overhandigd. Voorzitter Jan van Herk bood beide verenigingen dinsdag 30 januari officieel het geld aan dat de club bijeen heeft weten te brengen met de jaarlijkse wandeltocht. Het totaalbedrag van € 3600 was de opbrengst van de Heuvelrugwandeltocht opgezet door Rotaryclub Veenendaal-Regio, mede dankzij hoofdsponsor Fortisbank.

Inmiddels is de Heuvelrugwandeltocht opgenomen in de jaarlijks uit te geven landelijke gids van georganiseerde wandeltochten. ,,En daarmee brengen we Veenendaal tevens positief onder de aandacht. Er gaat een wervende kracht vanuit en daar kan Veenendaal zijn voordeel doen.

Rotaryclub Veenendaal-Regio levert conform de doelstellingen van Rotary een bijdrage aan het welzijn van de samenleving en schenkt de opbrengst van de wandeltocht aan van tevoren bepaalde doelen. Dit jaar aan Vereniging Zonnebloem, afdeling Veenendaal en Vereniging ‘Ouders’ kinderen en kanker, die beiden een cheque van € 1800 overhandigd hebben gekregen’’, aldus De Bruin.
Provincie:
Tag(s):