zaterdag, 2. juni 2007 - 18:48

Ryanair opent lijnverbinding Maastricht - Barcelona

Beek

Prijsvechter Ryanair heeft zaterdag de eerste vlucht uitgevoerd van Maastricht Aachen Airport (MAA) naar vliegveld Gerona bij Barcelona. Voor het Maastrichtse vliegveld was dit een feestelijke dag na het wegvallen van de andere prijsvechter easyJet.

Om de eerste vlucht niet onopgemerkt voorbij te laten gaan werd er gezorgd voor Spaanse muziek en kregen de passagiers van deze vlucht een chocolade vliegtuigje.

“De lijndienst Maastricht Aken – Barcelona Gerona is nu al een succesnummer! In de afgelopen maanden hebben meer dan 5.000 mensen een vlucht op deze route gereserveerd’, zei David Gering, Ryanair’s Commercieel Directeur Benelux voorafgaand aan de eerste vlucht. Ook is MAA hoopvol gestemd over de nieuwe lijnverbinding met Spanje. ‘De goede cijfers m.b.t. reserveringen laten zien hoe groot in onze regio, maar ook in Spanje, de interesse voor deze vliegroute is’, aldus een woordvoerder van het vliegveld.

Tot en met donderdag 7 juni kan een enkele reis naar Barcelona bij Ryanair worden geboekt vanaf €34,65, inclusief belasting en toeslagen. Er kan dan worden gevlogen in de periode 16 juni tot en met 27 oktober.
Provincie:
Tag(s):