zondag, 23. december 2007 - 10:42

Sander Foppele wint finale Sterren Dansen op het IJs

Hilversum

Sander Foppele is de nieuwe ijskoning van Nederland. De acteur kreeg gisteravond in de finale van Sterren Dansen op het IJs de meeste stemmen van de kijkers en ging met de felbegeerde trofee naar huis. Bijna 1,5 miljoen kijkers zagen gisteravond op SBS 6 hoe Sander en zijn schaatspartner Nicola in een zenuwslopende finale uiteindelijk zangeres Floortje en Laszlo achter zich lieten.

In de finale van Sterren Dansen op het IJs schaatsten Sander en Floortje beiden twee küren. De kijkers hadden voor allebei één nummer uitgekozen. Zo schaatsten Sander en Nicola een van hun küren op ‘Let me entertain you’ van Robbie Williams en Floortje en Laszlo op het nummer ’You’re simply the best’ van Tina Turner.

Ook de choreografen Bob en Delene, die de BN’ers al drie seizoenen leren kunstrijden, waagden zich voor het eerst in de live-show op het ijs en gaven een spectaculaire act weg. Vanaf vanavond schaatsen Sander en zijn Engelse schaatspartner Nicola al mee in de Holiday on Iceshow Romanza waar ze ook de komende weken in zullen schitteren.
Categorie:
Tag(s):