woensdag, 25. april 2007 - 9:39

School uit Lippenhuizen wint kleurwedstrijd, reisje met Arriva Touring

Lippenhuizen

Vier klassen van verschillende scholen in de provincies Groningen en Friesland hebben kleurend een gratis reis naar een schooluitje naar keuze gewonnen. Deze week was er op elke school een feestelijke uitreiking van de prijs door Petrie Huisman van Arriva Touring.

Jaarlijks maken veel scholen in met name Groningen, Friesland en Drenthe gebruik van de diensten van Arriva Touring. Voor schoolreisje of excursie regelt Arriva dan het vervoer of verzorgt de hele dag; van reis tot bestemming en catering. Jaarlijks gaan zo ruim 20.000 kinderen op schoolreisje met Arriva Touring.

Eind vorig jaar hield Arriva een vroeg-boekactie voor schoolreisjes: Scholen werden opgeroepen voor januari 2007 hun schoolreisje alvast te boeken. Wanneer ze dit deden, konden de leerlingen meedoen met een kleurwedstrijd. Als prijs voor de winnende klas(sen) verzorgt Arriva Touring het geboekte reisje gratis.

Veel schoolklassen deden mee in 4 verschillende leeftijdscategorieën. De winnende scholen zijn OBS de Flecht in Lippenhuizen, De Meerpaal in Delfzijl, De Oosterhoogbrugschool in Groningen en OBS de Wissel in Haren.
Provincie:
Tag(s):