vrijdag, 13. april 2007 - 9:13

Schuitediep afgezocht naar vermiste student

Groningen

De politie is op zoek naar de 25-jarige Lucien van Orsoy uit Groningen. De student wordt sinds de nacht van dinsdag 3 op woensdag 4 april vermist.
Lucien van Orsoy verliet die nacht omstreeks 20 over 2 het café Moly Malone’s aan de Poelestraat waar hij een feestje had bezocht. Op beelden van een beveiligingscamera is te zien dat de man richting Poelebrug is gelopen.

Een zoektocht op het Schuitendiep donderdag door speciale honden van de reddingshondengroep Noord- en Oost Nederland en een duikteam van de brandweer Groningen, leverde niets op.

De politie heeft in het onderzoek tot nu toe geen aanwijzingen gevonden die in verband zouden kunnen worden gebracht met de vermissing van de student. Van Orsoy studeert aan het Instituut voor Marketing en Management van de Hanzehogeschool in Groningen. Daarnaast werkt hij in een callcenter van KPN in Groningen.

Lucien van Orsoy voldoet aan het volgende signalement:

Bruine huidskleur, zwart stekelig haar, een lange dunne snor. Hij is met 1.70 meter relatief klein. Mensen die Van Orsoy na het moment van zijn verdwijnen nog hebben gezien of die informatie hebben over zijn persoon kunnen bellen met Regiopolitie Groningen, tel. 0900-8844.
Provincie:
Tag(s):