donderdag, 22. maart 2007 - 12:16

Seedorf ziet RvN snel terugkeren in Oranje

Ruud van Nistelrooy moet zelf het initiatief nemen om weer bij Oranje te komen. Volgens Clarence Seedorf moet de spits van Real Madrid de breuk met bondscoach Marco van Basten weer lijmen.

Seedorf denkt dat de terugkeer van Van Nistelrooy in Oranje slechts een kwestie van tijd is. "Ruud weet als geen ander wat de waarde van het Nederlands elftal voor hem is. Als hij daar voor zichzelf is uitgekomen, dan zie ik Van Basten niet als een obstakel. Die wil hem graag terug, anders ga je niet bij iemand langs in Madrid", aldus de middenvelder van AC Milan in Sportweek. "Ruud heeft net als ik een ambitie die nooit ophoudt, dus ook richting het Nederlands elftal. Het zou mooi zijn als hij over die drempel stapt. Als Van Basten de deur naar mij weer openzet, zal hij dat voor Van Nistelrooy straks ook doen."

Van Nistelrooy zei na een gesprek met Van Basten in januari het vertrouwen van de bondscoach te missen. Beiden lieten blijken - zolang Van Basten aan het roer staat - dat een rentree niet waarschijnlijk is.
Categorie:
Tag(s):