zondag, 7. oktober 2007 - 22:38

Sergi Bruguera wint Alex Tennisclassics 2007

Eindhoven

Sergi Bruguera, tweevoudig winnaar van Roland Garos heeft in Eindhoven de finale van de Alex Tennisclassics op zijn naam geschreven. De Spanjaard won de wedstrijd met 7-6 en 6-3 van Paul Haarhuis.

In de halve finale had Haarhuis gewonnen van John McEnroe. McEnroe speelde zondag tegen Richard Krajicek. Krajicek moest de strijd tegen McEnroe staken doordat hij last had van zijn eerder voor het toernooi opgelopen blessures. Daardoor werd McEnroe derde van het toernooi met oud-gedienden. McEnroe had eerder gewonnen van Bjorn Borg.

Een toetje voor het publiek werd de wedstrijd tussen de koppels Meeuwis-Haarhuis tegen Do-Bahrami. Zanger Guus Meeuwis nam het samen met Paul Haarhuis op tegen zangeres Do met Mansour Bahrami wat een hilarisch tennisspel opleverde.

Het veteranentoernooi dat jaarlijks in Eindhoven plaatsvind trok ruim 20.000 bezoekers. Volgend jaar zal