zaterdag, 24. februari 2007 - 21:33

Sharon wint X Factor!

Hilversum

Zaterdagavond heeft de 23-jarige Sharon Kips uit Biddinghuizen, X Factor met ruim 75% van de stemmen gewonnen. Ze sleept hiermee een platencontract voor een album in de wacht met de debuutsingle ’Heartbrake away’. Deze is vanaf nu via de website van X Factor te downloaden.

Tijdens de finale van X Factor zongen Sharon en Richy ieder meerdere nummers waaronder een nummer van speciale gast, Phil Collins. Het publiek kon stemmen door te sms’en of te bellen met het nummer van hun favoriet.

Het daverende optreden van Sharon zorgde ervoor dat het publiek massaal koos voor het nachtgaaltje uit de categorie van Henk-Jan Smits (solo-artiesten van 15 tot 25 jaar).

Sharon heeft inmiddels haar baan als administratief medewerkster opgezegd om zich volledig op haar zangcarrière te kunnen richten. Tijdens de voorronden bezorgde zij iedereen kippenvel (en bracht Henk-Jan tot tranen) met haar uitvoering van I Will Always Love You (Whitney Houston / Dolly Parton).

Zij wist speciale gast, Phil Collins om haar vinger te winden door zijn nummer 'Something happend on the way to heaven' op geheel eigen wijze te vertolken.

Hiermee is zij de terrechte winnares geworden van X Factor dat in oktober 2006 begon.
Categorie:
Tag(s):