maandag, 29. oktober 2007 - 19:30

Silly Billyz Snuggle Slab... Gegarandeerd droge baby’tjes!

Amstelveen

Silly Billyz,uit Nieuw Zeeland is al bekend van bestsellers als de junior slab en de slab met lange mouwen. Op basis van Fleece, vlekwerend, sneldrogend en met een waterdichte nylon achterkant/mouwen zonder PVC. De slab die je na gebruik gewoon uit kunt spoelen, die in de wasmachine en droger mag en waar alle vlekken gegarandeerd uit gaan. Blijft er altijd als nieuw uit zien!

Nieuw in het assortiment van Silly Billyz is de Snuggle Slab.
Dat is een serie slabbetjes van een katoenen velours met een gepatenteerde (verstelbare) halslijn, waardoor er zelfs niets meer langs de halsjes kan lekken.

De Snuggle Slab heeft de zelfde voordelen als de Fleece variant: Vlekwerend, waterdichte pvc vrije achterkant, SUPER absorberend en ook deze slab kan in veel gevallen gewoon uitgespoeld worden onder de kraan en in de machine op 40 graden gaan ALLE vlekken er uit!
Met als extra voordeel de goed aansluitende fluweelzachte halslijn.
De prijzen van de Snuggle Slab zijn vanaf 5,95 Euro.

De gehele Snuggly Towel lijn van Silly Billyz bestaat uit een New born slab, een junior slab een slab met lange mouw in twee maten en de Messy Eater, binnenkort komen daar nog een speelkleed en een luxe badcape bij! Verkrijgbaar in 7 trendy kleuren.
Categorie:
Tag(s):