zaterdag, 10. maart 2007 - 22:18

Sita en Geert Hoes naar de finale!

Hilversum

Het is Sita en Slawo en Geert Hoes en Sherri gelukt zij staan in de finale van Sterren Dansen Op Het IJs. Op echte disco nummers zwierden de drie overgebleven koppels vrijdag over het ijs. Thomas Berge en Nina kregen uiteindelijk de minste punten van de jury en kwamen in de ‘skate-off’ terecht. Ook Geert Hoes moest zijn kusten nog een keer laten zien in de ‘skate-off’.

Sita liet op de weblog van Sterren Dansen Op Het IJs weten' Voor mijn gevoel had ik een seconde nodig om te beseffen dat Gerard toch echt riep: Slawo en Sitaaaaaaa! Dus…geen skate-off, door naar de finale?! YEEEEAAAAAAHHHHH!!!!!'

Op ‘Blame it on the boogie’ van the Jacksons maakte Thomas veel pasjes op de punten van z’n schaatsen en lag Nina laag op z’n schaatsen, vlak boven het ijs.

Geert en Sherri schaatsen een snelle en vrolijke kür op ‘In the navy’ van The Village People. Geert werd zelfs door een stel matrozen gelift! Hij gooide ook Sherri op z’n schouders en aan het einde van de kür sprong Sherri zo in de armen van de ‘matrozen’.

Het publiek had uiteindelijk de laatste stem en koos voor Geert Hoes en Sherri. De nog maar 17-jarige Thomas Berge is uitgeschaatst.

Zaterdag 17 maart zijn Sita en Geert, die dan ook nog eens jarig is, te zien in de finale van Sterren Dansen op het IJs vanaf 20.00 uur te zien bij SBS 6.
Categorie:
Tag(s):