zondag, 11. maart 2007 - 17:51

Slechts 1 puntje voor ADO

De Haagse trainer Aad de Mos wilde vandaag natuurlijk niks liever dan revanche nemen voor de mindere periode van zijn team tegen de club uit zijn stad. Maar ADO Den Haag was alles behalve bereid om zich naar de slachtbank te laten leiden.

Na het groepsgesprek van afgelopen week zouden alle koppies weer de goede kant op moeten staan, maar dat hadden ze dit jaar al vaker gedacht in Den Haag. Of het er nu heeft gelegen aan het feit dat de heren elkaar eens goed de waarheid hebben gezegd, of aan het feit dat trainer Lex Schoenmaker eindelijk Alberto Saavreda heeft gepasseerd en op rechtsback voor bijtertje Daniël Rijaard heeft gekozen, wie zal het zeggen. Feit blijft dat Santi Kolk zijn eerste kans van vandaag keurig benutte en ook direct achter de bal ging staan toen Espinoza een penalty veroorzaakte. Twee goals van Kolk dus in de eerste helft, daartegenover stond er één van Mads Junker voor Vitesse.

In de tweede helft kwam ADO eigenlijk geen seconden in gevaar. Tot de allerlaatste minuut welteverstaan. Na een corner van Kaya kregen de Hagenaars de bal niet weg en was het uiteindelijk Fred Benson die toch nog de gelijkmaker op het bord zette. Een puntje dus voor de hekkensluiter, maar er zal meer moeten gaan gebeuren willen ze degradatie nog ontlopen.
Categorie:
Tag(s):