woensdag, 10. januari 2007 - 10:52

Smaakafwijking Conimex Ketjap Manis

Rotterdam

Unilever Nederland attendeert consumenten en grootverbruikers op een kwaliteitsprobleem met de Conimex Ketjap Manis (consumentenverpakkingen: 125 ml; 250 ml; 500 ml, en grootverbruikverpakkingen 2,5L en 10L).

Het gaat hierbij uitsluitend om verpakkingen met de volgende uiterste houdbaarheidsdata, zoals vermeld op het etiket aan de achterzijde van de fles:10/2008, 11/2008, 12/2008

Het is gebleken dat in de verpakkingen een geur- en smaakafwijking kan voorkomen (extra zout, zuur), in een aantal gevallen gecombineerd met het aankoeken van de ketjap aan de hals van de fles. Onderzoek toont aan dat consumptie niet schadelijk is voor de gezondheid.

Wij adviseren consumenten die Conimex Ketjap Manis met een van bovenstaande houdbaarheidsdata hebben gekocht, de ketjap niet te consumeren en de inhoud van de fles weg te gooien. Consumenten die in het bezit zijn van een van bovenstaande producten ontvangen daarvoor een passende vergoeding. Stuur daartoe het afgeweekte etiket in een envelop zonder postzegel onder vermelding van uw naam, adres en bank- of gironummer naar: Conimex Ketjap Manis, Antwoordnummer 1185, 6200 VB, Maastricht.
Provincie:
Tag(s):