zondag, 21. januari 2007 - 13:09

Snorkelen leren bij de Vliegende Vaart

Terneuzen

Snorkelen is bijvoorbeeld rond de Middellandse Zee een populaire vakantiebezigheid. Ga voorbereid op vakantie en leer nu alvast snorkelen in Terneuzen! In Sportcentrum Vliegende Vaart start woensdagmiddag 7 februari om 13.00 uur een cursus snorkelen.

Medewerkers van Vliegende Vaart geven deskundig advies bij de aanschaf van de uitrusting.

Snorkelen is lange tijd onder water zwemmen met een duikbril, snorkel en zwemvliezen om zo uitgebreid vissen, planten en de onderwaterwereld te kunnen bekijken. Met name bij buitenlandse vliegvakanties naar bijvoorbeeld Griekenland of Turkije is snorkelen een populair vakantiebezigheid. Maar leren snorkelen kan nu ook in Terneuzen!

Tijdens de lessen wordt niet met perslucht gezwommen, daarvoor zijn in Terneuzen onder water sportverenigingen. Maar er wordt wel geleerd te zwemmen met een volledige snorkeluitrusting, onder water parcours zwemmen, snorkel en duikbril onder water leegblazen en reddend zwemmen van snorkel collega’s. Er kunnen drie snorkeldiploma’s worden behaald.

Voor het snorkelen is extra materiaal nodig, namelijk een duikbril, snorkel en zwemvliezen. Er zijn verschillende zaken waarop moet worden gelet bij het kopen van snorkelmateriaal. Medewerkers van Vliegende Vaart geven deskundig advies. Bij de eerste snorkellessen kan een snorkeluitrusting van Vliegende Vaart worden gebruikt.

Één les kost € 8,65 en twaalf lessen € 86,50. Kom eens naar de kennismakingsles! Deelnemers betalen per les en kunnen dus ook slechts één of enkele lessen volgen. Bel voor meer informatie, tel. 0115 – 455 870.
Provincie:
Tag(s):