woensdag, 2. mei 2007 - 15:12

Songfestival voor bejaardenkoren in Utrechtse Leeuwenberghkerk

Utrecht

Op zaterdagavond 9 juni 2007 organiseert Levende Geschiedenis Onbegrensd in de Leeuwenbergh kerk te Utrecht een songfestival voor bejaardenkoren. Dit songfestival wordt georganiseerd in het kader van Festival Gezondheid! 2007 dat op 9 en 10 juni plaatsvindt in de binnenstad van Utrecht.

De prestaties van de koren zullen beoordeeld worden door een gedegen vakjury. Er is natuurlijk ook een mooie prijs te winnen. De winnaar van het songfestival mag zondag 10 juni om 17.00 een concert op het Domplein geven! Ook zal een professionele coach een workshop aanbieden om de kwaliteiten van het winnende koor nog verder te verbeteren.

Koren die aan het songfestival willen deelnemen, worden gevraagd twee nummers paraat te hebben waar zij zichzelf het beste mee kunnen laten horen en zien. Een derde nummer wordt door de organisatie verplicht gesteld.

Wie wil meedooen geeft zich vóór 15 mei op door een e-mail naar onderstaand adres te sturen: info@levendegeschiedenisonbegrensd.nl. Telefonisch kan dat ook via: 030 - 23 04 508.
Provincie:
Tag(s):