dinsdag, 29. mei 2007 - 22:19

Spoolderbergweg weekend afgesloten

Zwolle

De Spoolderbergweg is voor reconstructiewerkzaamheden aan de weg afgesloten voor al het gemotoriseerd verkeer van vrijdag 1 juni om 19.00 uur tot zaterdag 2 juni om 06.00 uur. De reconstructiewerkzaamheden worden uitgevoerd op het gedeelte tussen de IJsselbrug en de Oude Veerweg. Tijdens de afsluiting wordt de aangebrachte asfaltlagen voorzien van een slijtlaag. Door de werkzaamheden is de weg afgesloten voor al het gemotoriseerd verkeer. De afsluiting is noodzakelijk voor de veiligheid van de wegwerkers. Dit heeft de gemeente bekendgemaakt.

Omleidingen
Door middel van bebording wordt het verkeer tijdens de afsluiting omgeleid. De omleidingroute wordt ingesteld tussen de Geldersedijk en de IJsselallee en loopt langs de A28. Aanliggende woningen en bedrijven blijven bereikbaar via de Spoolderbergweg. Bedrijven aan de Zuiderzeestraatweg zijn via de omleiding langs Wezep bereikbaar. Een aantal bedrijven houdt in deze wegafsluitperiode speciale verkoopacties.

Herinrichting Spoolderbergweg
De gemeente voert sinds maandag 19 februari 2007 werkzaamheden uit aan de Spoolderbergweg. De werkzaamheden bestaan uit het vernieuwen van geleiders, verbreden en verleggen van rijbaan en fietspad, kabel-, riool- en asfalteringswerkzaamheden.

Het werk wordt dagelijks van 09.00 en 15.30 uur verricht aan de rijbaan en het fietspad. Tijdens de werkzaamheden heeft het gemotoriseerd verkeer te maken met vertraging, omdat één rijstrook niet beschikbaar is.
Een tijdelijke verkeersinstallatie regelt het verkeer.

Op werkdagen tijdens de spitsuren (06.00 – 09.00 uur en 16.00 – 18.30 uur) is de weg in beide richtingen normaal toegankelijk. Naar verwachting duren de werkzaamheden tot en met vrijdag 29 juni 2007.
Provincie:
Tag(s):