maandag, 10. december 2007 - 9:45

Sportprijs 2007: door Sporters voor Sporters

Voorburg

Iedereen die sport bij een vereniging in Leidschendam-Voorburg of woonachtig is in deze gemeente kan genomineerd worden voor één van de sportprijzen van 2007. Nomineren kan via www.sportprijslv.nl en tot 4 januari a.s. De sportprijs 2007 is een initiatief van Gemeente Leidschendam-Voorburg en wordt georganiseerd door Reactief.

Iedereen kan actief meedoen en zijn of haar stem uitbrengen. Eerst om sporters, sportploegen of sportbestuurders en –leden te nomineren. Een onafhankelijke jury kiest daarna de genomineerden voor de sportvrouw, sportman en sportploeg van 2007 uit. Ook wijst zij maximaal 7 genomineerden aan die gaan strijden voor de Publieksprijs. Van 7 januari tot 1 februari wordt iedereen vervolgens uitgenodigd te stemmen wie voor de Publieksprijs in aanmerking moet komen.

Tot slot vindt op 3 februari om 16.30 uur het feestelijke Sportgala 2007 in sporthal Essesteijn plaats. Daar worden alle winnaars bekend gemaakt en presenteren en promoten vele lokale sporters hun sport. Iedereen is van harte welkom (gratis).
Provincie:
Tag(s):