donderdag, 8. maart 2007 - 12:42

Sprintje trekken op stiletto's voor 10.000 euro

Donderdag is in de Amsterdamse P.C. Hooftstraat de Glamour Stilettorun 2007 gehouden. De winnares, Najla Jaber, bleek een levensechte kampioene, ze is namelijk Nederlands Kampioen op de 800 meter hardlopen. En dat ze hard kan rennen bleek wel toen ze met een straat lengte voorsprong, haar 9 cm hoge stiletto’s over de finishlijn zette. Ze won hiermee een Mulberry portemonnee gevuld met 10.000 euro ‘shopping money’ en een Nokia Fashion phone.

Uit de overweldigende 4500 aanmeldingen werden 200 deelneemsters geloot. Zij mochten vandaag rennen voor ' shopping money' in de Amsterdamse winkelstraat. Naast de snelste dame werd er ook nog een 'Best Dressed' en een 'Best Shoes' gekozen.

De deelneemsters moesten 350 meter door de winkelstraat rennen op stiletto's van minimaal 9 cm hoog en maximaal 1.5 cm breed. Najla deed dit in een recordtijd.

Kyaana Kim was de 'Best Dressed' lady, met haar combinatie look, een rokje van een vriendin, Out-of-bed hair, en een zelfgemaakt topje won zij een Scooter, een cheque van 1000,- te besteden bij Blue Blood en een Nokia Fashion Phone.

Jennifer Edam won de prijs voor 'Best Shoes' met haar Armani look kleppertjes. Zij won ook 1000,- euro shopping money en een Nokia Fashion phone.
Categorie:
Tag(s):