woensdag, 6. juni 2007 - 9:34

Start Knastercross inschrijvingen

Geulle

In het weekend van 1 & 2 september wordt alweer de tweede editie van de Knastercross gehouden in Geulle. Aan het grootste cross en muziek evenement van Limburg kan iedereen, vanaf 5 jaar, meedoen.Die inschrijvingen starten op 15 juni aanstaande via de website www.knastercross.nl Echter, door het succes van de eerste editie en de snelheid waarmee de inschrijvingen vorig jaar vol raakten verwacht de organisatie dit jaar binnen één dag uitverkocht te zijn.

Deze (motor)cross is niet zoals een conventionele cross. Naast crossmotoren mag er namelijk ook gereden worden met brommers, scooters, pocketbikes en al het andere dat rijdt op 2 wielen. Daarnaast mag er in de ‘kijkmaarwatjeindeschuurhebtstaanklasse’ gereden worden met vrijwel alle voertuigen die gemotoriseerd zijn.

Winnen op de Knastercross kun je niet door als eerste over de streep te komen, je moet over ander kwaliteiten beschikken. Zo kun je bijvoorbeeld wel de originaliteitprijs in de wacht slepen, maar je kunt ook verkozen worden tot de publiekslieveling.

Naast de klasses die op zaterdag testdraaien en op zondag 2 manches mogen rijden heeft de Knastercross ook nog diverse stunts en acts op het programma staan. Voor de kinderen is er een aparte kinderhoek ingericht. Daar worden ook de kindermotoropstapdagen gehouden. Een kindercrossbaan waar kinderen onder begeleiding naar hartelust kunnen rijden. Op zaterdagavond zijn er live optredens van de Maastrichtse boyband Zoeper en feestband Tonka in de feesttent van ruim 2800m2. verder spelen er op zondag de hele dag door diverse rockbands in de tent.

Voor wie niet kan komen naar de Knastercross en toch wil meegenieten kan alles volgen via KnastercrossFM.
Provincie:
Tag(s):