maandag, 19. november 2007 - 9:16

Stevens nieuwe trainer PSV

Huub Stevens wordt de nieuwe trainer van PSV. Dat melden verschillende bronnen rond de Eindhovense club. De regerend landskampioen heeft voor vanmiddag een persconferentie uitgeschreven waarin belangrijk nieuws wordt vermeld.

Diverse media komen echter al met het nieuws dat de huidige trainer van Hamburger SV gepresenteerd zal worden als nieuwe oefenmeester. Zijn contract bij de Duitse Bundesligaclub, waarmee hij momenteel verrassend tweede staat, loopt echter af en Sef Vergoossen is bereid gevonden om het huidige seizoen af te maken in Eindhoven.

Stevens speelde van 1975 tot 1986 zelf voor PSV. In die periode werd hij drie keer kampioen van Nederland. Ook speelde hij 18 interlands (1 goal) en was hij aanwezig op het WK van 1978 in Argentinië. De naam van de nu 53-jarige oefenmeester werd de afgelopen jaren al diverse malen in contact gebracht met PSV. Voordat Ronald Koeman vorig jaar werd benoemd tot trainer, voerde Stevens reeds een gesprek met toenmalig voorzitter Rob Westerhof. Via andere bronnen moest de voormalige verdediger toen horen dat hij het niet was geworden. "Zo ga je niet mensen om, daarmee toon je geen respect." Een terugkeer bij PSV sloot hij echter niet meer uit. "Als de mensen weg zijn met wie ik toen heb gesproken, is er voor mij geen obstakel meer."
Categorie:
Tag(s):