vrijdag, 28. december 2007 - 14:58

Stickeractie containers gemeente Bedum

Bedum

Alle huishoudens in Bedum die gebruik maken van de biobak en de grijze container hebben stickers ontvangen die op die containers moeten worden geplakt. Het aantal stickers dat u heeft ontvangen, komt overeen met het aantal bij de gemeente geregistreerde containers.

Vuilniscontainers die na 1 februari 2008 zonder sticker worden aangeboden, worden ingenomen. U kunt extra containers bijbestellen. Daaraan zijn kosten verbonden. Een extra groene container kost in 2008 € 70,20; voor een extra grijze container betaalt u in 2008 € 111,50. Containers bijbestellen kan via gemeente@bedum.nl of via tel. 050-3018911.

Op de grijze en de groene container moet een sticker geplakt. De sticker met de groene band moet op de biobak; die met de grijze band op de grijze container. De stickers moeten ongeveer 10 centimeter onder het deksel op het midden de containers worden bevestigd. Als daar al een sticker zit, plak de stickers er dan naast.

Elke inzameldag heeft een eigen kleur. Containers die op een andere dag worden aangeboden dan de vaste inzameldag worden niet meer geleegd. Na 1 februari worden containers zonder sticker ingenomen omdat deze kennelijk ‘illegaal’ zijn.
Provincie:
Tag(s):