vrijdag, 23. maart 2007 - 13:56

Stukje van oor afgebeten bij ruzie

Woerden

Bij een vechtpartij op donderdag 22 maart raakte een man een gedeelte van zijn oor kwijt. Rond 10.15 uur kwam bij de politie de melding binnen van een vechtpartij bij een benzinestation aan de Hollandbaan. Ter plaatse troffen agenten een 33-jarige man uit Woerden aan en een 30-jarige man uit dezelfde woonplaats.

De 30-jarige was gewond: er was een stuk uit zijn oor gebeten. Het stuk oor en de man werden naar het UMC in Utrecht gebracht.

Wat was er gebeurd: De 33-jarige man had getankt bij het benzinestation. Toen hij bij zijn auto terugkwam, werd hij aangesproken door de 30-jarige man. Die begon over problemen die de 33-jarige man onlangs met de broer van de 30-jarige man had gehad. De 33-jarige kreeg een vuistslag in zijn gezicht en er ontstond een vechtpartij tussen beiden. Daarbij beet de 33-jarige een stuk van het oor van de 30-jarige, waarna de oudste het tankstation invluchtte. Mogelijk heeft de 33-jarige man tijdens de vechtpartij met een mes gedreigd, maar dat wapen is niet meer aangetroffen.

Daar beide partijen zich kennelijk schuldig hadden gemaakt aan een strafbaar feit, werden beiden aangehouden. De 33-jarige man werd vanaf het benzinestation naar het politiebureau overgebracht. In het ziekenhuis is het stukje oor van de 30-jarige man aan het oor vastgezet. De toekomst moet uitwijzen of het zonder complicaties hersteld. In de loop van de middag is de man vanuit het ziekenhuis overgebracht naar het politiebureau.

Beide mannen zijn in de middag gehoord. De 33-jarige man is in verzekering gesteld. De 30-jarige man is rond 17.00 uur in vrijheid gesteld. Het onderzoek naar wat er precies is gebeurd, wordt voortgezet.
Provincie:
Tag(s):