vrijdag, 28. december 2007 - 12:05

Succes voor Rieu in Australië

Maastricht

De World Stadium Tour van André Rieu zal volgend jaar ook Australië aandoen. Aan de wereldtoer zijn 5 concerten toegevoegd op het zuidelijke continent, zo laat de organisatie van Rieu weten. Ook zal André Rieu een concert geven in Parijs.

Vanaf november start de Australië-tour. Het zal voor het eerst zijn dat Rieu met zijn orkest zal optreden in Australië. Begin dit jaar brak de violist definitief door Down Under. Hij brak alle records door met 9 dvd’s de eerste 9 plaatsen te bezetten in de top tien. Inmiddels zijn alle dvd’s meermaal goud of platina.

“Het succes in Australië kwam voor mij als een grote verrassing. Voor we het in de gaten hadden stonden we met 9 dvd’s in de top tien. Dat is in Australië nog nooit eerder gebeurd� aldus André Rieu.

Op 14 november reizen ze eerst af naar Melbourne voor twee concerten in het Telstra Dome stadium. Drie dagen later op 18 november volgt Adelaide. 29 november staan ze in het Telstra Stadium in Sydney en op 3 december sluiten ze de Australische tour af in Brisbane in het Suncorp Stadium
Provincie:
Tag(s):