vrijdag, 23. maart 2007 - 20:03

Succesnummer Beauty Trade special

De Beauty Trade special 2007 was een prachtige opstap naar de lente. Was de editie in 2006 al uitgeroepen tot de beste ooit, de afgelopen beurs bleek dat nog eens te kunnen overtreffen. In totaal wisten 19.506 bezoekers de weg naar dit beauty-succesnummer te vinden. Dat betekende een stijging van 4% ten opzichte van 2006. De waardering bleef ten opzichte van 2006 stabiel op hoog niveau: 7,5.

Op de Nederlandse Make-up Kampioenschappen waren prachtige creaties te zien. Winnares op zaterdag 17 maart was Marit Jasperse uit Bergschenhoek, die de opdracht ‘Beauty Fantasy voor een verrassende kleurrijke fantasie make-up het best wist uit te voeren.

Op zondag 18 maart was het de beurt aan de bruiden, want daar was de opdracht om een perfect aangebrachte en originele dag make-up voor een bruid te maken. Chantal Jongen uit Munstergeleen kwam als winnares uit de bus.

Op maandag 19 maart werd gestreden om het Nederlands Kampioenschap Bodypainting, met het thema ‘Queen of Hearts’. De creaties waren adembenemend en spraken zeer tot de verbeelding, wat ook de achterliggende opdracht was. Bert Verstappen uit Venlo won de eerste prijs.

De Nederlandse Make-up Kampioenschappen werden georganiseerd door de vakbladen Visagie en Esthéticienne, in samenwerking met de BT&EA en beursorganisator VNU Exhibitions.

De eerste Viva La Donna Award, voor iemand die zich uitzonderlijk heeft ingezet om vrouwen met kanker een mooi en verzorgd uiterlijk te geven. De winnaars werden bekendgemaakt door Kapper van het Jaar 2006 John Beerens: Monique van Salon Azzora uit Den Bosch, Chico van Le Salon Chique uit Amsterdam, Greet Hoedeman van id. Bare Minerals en Paul Bloemendaal van Nioxin. Op de beurs waren make-overs e zien van (ex-) kankerpatiënten.

Het Nagelgilde organiseerde voor de tweede maal de Nederlandse Nail Art en Fantasy Nail Art Kampioenschappen. Nagelstylisten streden om de prijzen in de wedstrijden rond de thema’s ‘ICE’ en ‘Fantasy’. De creaties waren buitengewoon fraai en de modellen zagen eruit als heuse kunstwerken. Het NK Nail Art werd gewonnen door Kseniya Seyedova; de winnares van het NK Fantasy Nail Art was Jolanda v.d. Oetelaar.
Categorie:
Tag(s):