woensdag, 7. februari 2007 - 15:42

T-Mobile start voorinschrijving op de Ameo

Amsterdam

Eind januari kondide T-Mobile de komst van de Ameo aan. Dit geheel nieuwe toestel met een volledig afneembaar toetsenbord, een groot scherm, interne geheugen van 8GB en de mogelijkheid om hem direct aan te sluiten op een beamer lijkt een topper te gaan worden.

Vanaf begin maart is de Ameo exclusief bij T-Mobile in zilverkleur verkrijgbaar via de verschillende T-Mobile verkooppunten. Vanaf 14 februari kan een exemplaar van de Ameo bij voorinschrijving gereserveerd worden.

De Ameo is een zeer complete PDA met een afmeting van13x10x2 centimeter en een gewicht van een kleine 350 gram is hij ook nog eens zeer compact.

De Ameo beschikt over Windows Mobile 5.0 en ondersteunt Microsoft Push e-mail. Daarnaast is er een groot aantal applicaties op het toestel aanwezig zoals Pocket Outlook, Internet Explorer en Office Mobile. Via HSDPA geeft de Ameo toegang tot mobiel breedband internet en is daarmee uitermate geschikt voor mobiel internet onderweg met Web 'n' Walk van T-Mobile.

Door de geintegreerde GPS kan navigatiesoftware eenvoudig direct op het toestel worden geinstalleerd. De Ameo is verder voorzien van een ingebouwde 3-megapixel camera en een geintegreerde muziek- en videospeler. Het toestel is ook in het buitenland goed bruikbaar omdat deze quad-band telefoon gebruikt kan worden op alle gsm-netwerken (850/900/1800/1900 band).
Categorie:
Tag(s):