dinsdag, 10. april 2007 - 15:51

T-Mobile: Welkom in Wendy’s Wereld

T-Mobile introduceert ‘Wendy’ die de hoofdrol speelt in een nieuw internetspel: Wendy’s Wereld. Via korte komische filmpjes begeleidt Wendy de speler naar verschillende locaties, waarbij ze gebruik maakt van internet op haar mobieltje. Door middel van hints – die Wendy ook achterlaat op Hyves – is te achterhalen wáár ze naar toe gaat.

Pim van der Feltz, Marketing Directeur T-Mobile Netherlands: ‘Steeds meer mensen ontdekken hoe gemakkelijk en leuk het is om op hun mobiel te kunnen internetten. Met mobiel internet is het gemakkelijk om overal het laatste nieuws te bekijken, e-mail te checken, iets te ‘googlen’ en contact te onderhouden met vrienden via communities als Hyves. Aan de hand van het spel in Wendy’s Wereld laten we zien hoe handig mobiel internet kan zijn in het dagelijkse leven.’

Hyves speelt een belangrijke rol binnen Wendy’s Wereld. Wendy heeft een eigen profielpagina http://wendyswereld.hyves.nl, die wordt gebruikt om tijdens het spel een hint op het profiel van de speler te plaatsen. Andere Hyvers kunnen een krabbel achterlaten op het profiel van Wendy.
Categorie:
Tag(s):