vrijdag, 9. maart 2007 - 22:25

'TALOCAN' tart de elementen

Brühl

2007 wordt het 40ste seizoen van het Duitse pretpark Phantasialand lanceerd wéér een sensationele attractie: 'Talocan'. Talocan was in de wereld van de Azteken de boosaardige God van de Onderwereld. Hij die de windrichtingen kan veranderen, heerser over storm en water, bedwinger van vuur en gesteente! In het unieke decor van een Aztekentempel wordt de nieuwe attractie, gebaseerd op een
'suspended top spin' geplaatst met tal van bloedstollende en unieke speciale effecten zoals vuur, water, geisers en mistbanken!

2006 was voor Phantasialand een erg succesvol jaar waarin de nieuwe spectaculaire roller coaster 'Black Mamba' werd gelanceerd. 'Black Mamba' beweegt zich - net als de slang die de naamgever is van deze attractie - met hoge snelheid vrijwel geruisloos voort en kronkelt zich op uiterst spectaculaire wijze door het nieuwe themagebied 'Deep in Africa'.
Meteen het eerste seizoen van haar bestaan werd 'Black Mamba' al bekroond tot 'beste achtbaan 2006' en 'beste nieuwe attractie van 2006' door verschillende media.

Voor het publiek dat in de attractie plaats neemt en met de benen los bungelend geniet, wordt de beleving er een van hypnotische
desoriëntatie en doet de vergelijking met de onderwereld zich zéker voor!
Talocan is niet voor niets de kwade God van de Onderwereld die de grenzen van je bewustzijn verlegt in een strijd der elementen!
Categorie:
Tag(s):