zondag, 9. december 2007 - 14:37

Taxichauffeur in kritieke toestand na ongeval

Dinteloord

Een 21-jarige Roosendaalse taxichauffeur is zondagmorgen bij een eenzijdig verkeersongeval op de Noordzeedijk met zijn auto in een sloot beland. Hij werd door een politieman uit de auto gehaald en onmiddellijk door hulpverleners gereanimeerd. Het slachtoffer is in zorgwekkende toestand naar een ziekenhuis in Breda vervoerd.

Omstreeks 03.10 uur kwam er bij de politie een melding binnen dat langs de Noordzeedijk een auto op zijn kop in een sloot lag. Er stond water in de sloot. Het was de melder onbekend of er nog iemand in het voertuig zat. Een agent is onmiddellijk te water gegaan, terwijl zijn collega op de kant hem assisteerde. Samen hebben ze de bestuurder uit het voertuig gehaald.

De brandweerlieden die op dat moment ook ter plaatse waren gearriveerd, begonnen direct met reanimeren, dat weer werd overgenomen door de verpleegkundigen van de ambulancedienst. Duikers van de brandweer zijn nog te water gegaan en hebben vastgesteld dat er zich verder niemand in de auto bevond. Het slachtoffer werd met spoed overgebracht naar het Amphiaziekenhuis in Breda. Zijn toestand is kritiek.

Er is ter plaatse door een verkeersongevallenanalist een sporenonderzoek ingesteld. Kennelijk is het slachtoffer met zijn auto rechtdoor in een bocht rechtdoor gereden en daarna in de sloot beland.
Provincie:
Tag(s):