woensdag, 14. november 2007 - 20:52

Theaterfestival Assen 2007: drama, humor en muziek

Assen

Theatergroep De klucht opent op vrijdag 16 november het Theaterfestival Assen 2007 met het komische optreden ‘Het is niet wat u denkt’. Hiermee start een gevarieerd festival voor jong en oud. Tien dagen lang zijn onder andere het Mercuriustheater en warenhuis Vanderveen het toneel voor drama, humor en muziek.

Tijdens Het Theaterfestival Assen 2007 laten tien theatergroepen alle facetten van theater zien. Van klucht tot drama, van cabaret en muziek tot absurdistisch theater. Bijzonder in het programma is het optreden van theatergroep De Klucht. Zij spelen geen klucht zoals we die van vroeger kennen, maar een frisse, doorgeschoten versie ervan.

In warenhuis Vanderveen gaat de voorstelling ‘Are you Being Served’ op herhaling. Deze voorstelling die tijdens het Axisfestival met veel succes in première is gegaan, vindt plaats tussen het winkelende publiek. De theatergroep Amuze sluit het festival af met een muzikaal stuk over vurige liefde: ‘After eight’.

Naast het zien van theater, kan het publiek zelf meedoen aan verschillende theaterworkshops over beweging, muziek en spel.
Aanmelden voor de workshops kan via e.klok@assen.nl
Provincie:
Tag(s):