dinsdag, 27. maart 2007 - 10:18

Tiener overleden na ongeval in Eibergen

Eibergen

Een 14-jarig meisje uit Neede dat maandagavond betrokken was bij een ernstige aanrijding op de Needseweg in Eibergen is afgelopen nacht aan haar verwondingen overleden. Haar even oude plaatsgenote heeft inmiddels het ziekenhuis kunnen verlaten.

Naar aanleiding van de eerdere berichtgeving over een ernstig ongeval in Eibergen is dinsdagochtend bekend geworden dat het naar Enschede overgebrachte slachtoffer afgelopen nacht aan haar verwondingen is overleden.

Beide meisjes zaten op één fiets en bij het oversteken van de Needseweg ontstond er door nog onbekende oorzaak een aanrijding met een auto, bestuurd door een 59-jarige man eveneens uit Neede.

Een passerende verpleegkundige verleende als eerste ehbo en werd later geassisteerd door meerdere mensen die voor het ongeval stopten. Gezien de ernst van het letsel is het ene meisje naar Enschede vervoerd waar zijn afgelopen nacht aan haar verwondingen overleed.
Haar plaatsgenote werd naar het ziekenhuis in Winterswijk vervoerd en kon dit later na behandeling verlaten.

Alle direct betrokkenen alsmede de schoolleiding zijn inmiddels van de tragische afloop van het ongeval op de hoogte gebracht.
Provincie:
Tag(s):