zondag, 15. april 2007 - 14:16

Topweekend voor attractieparken

Amsterdam

De extreem hoge temperaturen zorgen ervoor dat de attractieparken in Nederland en over de grens een topweekend draaien. Files, jammerende kinderen, ijsjes, zonnebrillen, rokjes en topjes. Nederland trekt er massaal op uit !

Bij de diverse attractieparken in Nederland, Duitsland en België loopt het storm. Maar ook de wegen naar de kust zijn propvol. Mede door het mooie weer trokken de Nederlanders er massaal op uit. Maar ook de Belgen en Duitsers staan in de lange rijen voor de parkeerplaatsen en daarna bij de kassa's.

In de attractieparken Phantasialand, Efteling, Hellendoorn, Walibi is het dringen geblazen. Bij de waterattracties in het park is het, begrijpelijk met zulk uitzonderlijk mooi weer, al niet veel beter. De rijen waren vaak langer dan anderhalf uur, maar dat deert de bezoekers niet. Ze sloten gewoon aan, onder het mom van 'je moet er wat voor over hebben'.

Zaterdagmiddag stond er voor de Keukenhof in Lisse een file van 7 kilometer met dagjesmensen. Het park dat inmiddels volledig in bloei staat trok vele duizenden bezoekers.
Categorie:
Tag(s):