donderdag, 15. februari 2007 - 10:20

TV soap De Hemelpaort te zien op mobieltje

Maastricht

De Limburgse soap De Hemelpaort is vanaf 22 februari ook te zien op de mobiele telefoon. Vodafone Nederland gaat alle 20 afleveringen namelijk via haar netwerk aanbieden. Dit heeft de telefoonaanbieder vandaag bekend gemaakt.

Het is de eerste keer in Nederland dat een regionale soap ook mobiel wordt aangeboden. De afleveringen, die vanaf donderdagavond 22 februari wekelijks te zien zijn op Omroep L1, zijn iedere week vanaf 12.00 uur 's middags al te zien op de mobiele Vodafone telefoon.

De afleveringen van de serie worden volledig uitgezonden op de mobiele telefoon, een paar uur voordat ze op TV te zien zijn. Alle Vodafone klanten met een UMTS telefoon kunnen voor 0,50 eurocent iedere nieuwe aflevering als eerste bekijken, wanneer en waar dan ook. Met het mobiel beschikbaar maken van de serie onderstreept Vodafone haar leidende positie in TV kijken op je mobiel en daarnaast ook haar regionale betrokkenheid met Limburg. Het hoofdkantoor van Vodafone in Nederland is gevestigd in Maastricht.

De Limburgse TV soap De Hemelpaort volgt op het succes van de Twentse regiosoap Van Jonge Leu & Oale Groond. Ook de muziek in de dialectserie komt van Limburgse bodem. Zo komt de titelsong van de zeer succesvolle en populaire Limburgse band Rowwen Hèze. De soap is geproduceerd door NL Film & TV.
Provincie:
Tag(s):