donderdag, 22. februari 2007 - 17:35

Tv-weerman bij Jeugdkerk Reflexxion

Heelsum

Ieder mens is gemaakt, gewild, geliefd, door God zelf. Made in Heaven, dat geldt ook voor de vogels, de vissen, de wolken, de wind, alles om ons heen.Hoezo oerknal, oersoep en evolutie? Tv-weerman Reinier van de Berg komt op zondag 4 maart bij de dienst van Jeugdkerk Reflexxion spreken. Het thema is ‘Made in Heaven’. De Jeugdkerk vindt plaats in ’t kerkje op de heuvel in Heelsum. De dienst begint om 17.00 uur.

Reinier van de Berg spreekt vaak bij kerken en verenigingen. Hij heeft ook boeken geschreven en schrijft hij soms in tijdschriften. Op de vraag of hij het als zijn missie beschouwt om zijn bekendheid van TV te gebruiken om te, antwoordt hij: “Ik denk dat een ieder die gelooft zijn gaven en talenten op zijn of haar eigen manier kan en waarschijnlijk ook zal willen inzetten voor datgene was zo belangrijk is, namelijk het geloof in God.

De een gaat spreken als evangelist, de ander speelt in de band, weer een ander brengt uitnodigingen rond en werkt van alles uit op de computer. Het ene is niet belangrijker dan het andere. In mijn geval ga ik vaak het land in. Ik zie dat in die zin ook wel een beetje als een missie.

De opzet van Jeugdkerk Reflexxion is om jongeren op een eigentijdse manier het christelijk geloof te laten beleven. De diensten zijn gericht op jongeren van 15 tot 25 jaar. De opzet van de diensten is gericht op beleving, waarbij muziek erg belangrijk is. Ook wordt er nadruk gelegd op de boodschap.

Kijk voor meer informatie op www.jeugdkerk-reflexxion.nl
‘t Kerkje op de heuvel is de kerk van de Hervormde gemeente van Heelsum. Het adres is Koninginnelaan 24
Provincie:
Tag(s):