zaterdag, 24. februari 2007 - 9:38

Twee doden bij verkeersongeval in Schoonebeek

Schoonebeek

Bij een verkeersongeval op de Beekweg in Schoonebeek ter hoogte van het voormalig NAM kantoor zijn vrijdagnacht omstreeks 00:20 uur twee mensen om het leven gekomen. Een 19 - jarige automobilist uit Schoonebeek kwam door nog onbekende oorzaak met zijn auto op de linkerweghelft terecht en botste frontaal op een tegenligger.

De bestuurder uit Schoonebeek was bij het arriveren van de hulpdiensten reeds overleden. De bestuurder van de andere auto, een 38 - jarige man uit Roswinkel, raakte licht gewond. Zijn 45 - jarige vrouw overleed kort na het ongeval aan haar verwondingen.

De politie heeft ter plaatse een technisch onderzoek gedaan en gezocht naar sporen met betrekking tot het ongeval, omstreeks 04:00 uur is de weg weer vrijgegeven.

Inverband met het onderzoek wil de politie graag in contact komen met mensen die kort na het ongeval ter plaatse waren en met wie nog niet is gesproken. Het gaat ondermeer om degenen die het ongeval heeft gemeld. Deze mensen kunnen contact opnemen met de politie Klazienaveen - Emmen Zuid.
Provincie:
Tag(s):