maandag, 24. december 2007 - 10:32

Twee slachtoffer overleden na eenzijdig ongeval Lopik

Lopik

Zaterdagavond 22 december vond op de M.A. Reinaldaweg in Lopik een eenzijdig verkeersongeval plaats waardoor het voertuig met drie personen in het water raakte. Een van de inzittenden overleed diezelfde avond ten gevolge van het ongeval, een tweede slachtoffer is zondagavond in het ziekenhuis overleden.

Zaterdag omstreeks 22.45 uur kreeg de politie de melding van het ongeval binnen. Ter plaatse bleek het te gaan om een eenzijdig ongeval. Uit verklaringen bleek dat de bestuurder voor een verkeersbord moest uitwijken en daardoor de macht over het stuur verloor. Hierdoor raakte de auto in een naastliggende sloot.

Eén van de inzittenden, een 46-jarige man uit Amsterdam, kon direct uit de auto springen en bleek na onderzoek in het UMC ongedeerd te zijn. De bestuurder van de auto, een 38-jarige man uit Nieuwe Niedorp, werd uit het water gehaald en overleed zaterdagavond in het ziekenhuis. Een andere inzittende, een 27-jarige man uit Nieuwe Niedorp, werd in kritieke toestand naar het Antoniusziekenhuis in Nieuwegein gebracht. Hij is daar zondagavond alsnog overleden.
Provincie:
Tag(s):