woensdag, 30. mei 2007 - 17:58

Twentse Jongeren Actiedag

Enschede

Op vrijdag 2 juni a.s. van 9.30 uur tot 15.30 uur vindt in het gebouw van de Stichting Samenwerking Bouw (SSB) aan de Veilingstraat 10 in Enschede de derde Twentse Jongeren Actiedag plaats. Een unieke kans voor jongeren zonder startkwalificatie, een geldig diploma, om in contact te komen met interessante werkgevers uit de regio.

Adviseurs van de SSB vertellen je alles over leerbanen in de Bouw. Je kunt goed kijken wat bij je past, wat je graag wilt en wat werkgevers van jou verwachten. Ook kun je direct in gesprek over de banen die zij kunnen bieden. Kortom, genoeg kansen op een job in de pocket aan het eind van de dag.

Neem dus je CV mee! Heb je nog geen CV? Op de dag zelf kun je ook hulp krijgen bij het maken van een goed CV. De actieteams Leren en Werken staan voor je klaar. Zij kunnen ook tips geven voor het voeren van sollicitatiegesprekken.

Tijdens de dag van de Bouw kun je ook een kijkje nemen bij verschillende grote bouwprojecten in de stad, zoals de Scholingsboulevard en de woontoren aan de Boulevard 1945.

Met een leerbaan gaat een jonge werknemer vier dagen in de week werken en verdient dus al direct een salaris. De vijfde dag gaat hij of zij naar school. Dat betekent dubbel voordeel. Je leert een vak in de praktijk en als het goed gaat, heb je na je opleiding een baan en een diploma.
Provincie:
Tag(s):