vrijdag, 11. mei 2007 - 13:03

Unibet ploeg vastgelegd voor ProTour Ploegentijdrit

Eindhoven

De organisatie van de ProTour Ploegentijdrit Eindhoven heeft voor de 3de editie van de UCI wedstrijd de ploeg van UNITBET.COM gecontracteerd. Unibet heeft toegezegd met de sterkst mogelijke opstelling naar Eindhoven te komen. De UCI Pro Tour Team Time Trial Eindhoven wordt op 24 juni voor de derde keer georganiseerd door de gemeentes Eindhoven, Helmond en Best.

Aan deze ploegentijdrit nemen naast Unibet nog 19 topwielerploegen deel die een uur lang op en over de grenzen van hun kunnen rijden.

De Unibetploeg, die in diverse landen onder vuur ligt en niet aan de start mag verschijnen, is de eerste ProTour-ploeg die is vastgelegd om zondag 24 juni aanstaande aan de start te staan. Met het contracteren van Unibet geeft de organisatie van ProTour Ploegentijdrit Eindhoven een signaal af dat wat hen betreft Unibet van ploegleider Jacques Hanegraaf een volwaardige ProTour-ploeg is.

Het hele weekend, zowel 23 als 24 juni zijn Eindhoven en wielrennen onlosmakelijk met elkaar verbonden. Op de dag voorafgaand aan de ProTour Ploegentijdrit Eindhoven, op 23 juni, maakt de laatste etappe van de Ster Elektro Toer om ongeveer 14.30 uur van de finishlijn van de ProTour Ploegentijdrit Eindhoven gebruik.
Provincie:
Tag(s):