woensdag, 4. april 2007 - 18:31

Unieke sfeervole stenen in de tuin

Amsterdam

Een tuin opgesierd met een kunstobject, misschien zelfs het hart van de tuin en voor kinderen zelfs een heerlijke speelplaats. Ornament, hart of kliederplaats van de tuin; met de Stenen Waterplaats zorgt King Stones voor een unieke en sfeervolle toevoeging.

Handig ook voor het ompotten van planten of het schoonmaken van groenten uit eigen moestuin. Een sierobject met talloze nuttige taken. Kunst met een bestemming. Doordat dit sfeervolle ‘object’ wordt vervaardigd uit hardsteen, is het ook nog eens tegen weer en wind bestand. Sterker nog, ze is een decoratief stuk dat door de jaren heen enkel mooier wordt.

Er valt ook wat te kiezen. Enkel een waterplaats of een gootsteen met werkbladen tot 2,05 meter lang? King Stones draait er haar hand niet voor om.

Keuze is er in hardsteenkleur. Nieuwe kleur is beige; ze ogen allemaal even natuurlijk authentiek. Wordt er gekozen voor impregneren dan versterk je de kleur. Steeds mooier wordt de waterplaats indien niet geïmpregneerd, deze wordt doorleefd in de loop der jaren als weer en wind hun werk doen.

Kranen en achterplaten zijn optioneel en eventueel kan de waterplaats natuurlijk ook gewoon binnen gebruikt worden. Want echte kwaliteit stroomt door tot perfectie.

Advies verkoopprijs: vanaf € 750,00.
Verkoop- en productinfo: King Stones B.V..
Categorie:
Tag(s):