zondag, 4. november 2007 - 17:45

Utrecht wacht nog steeds op thuiszege

Utrecht

FC Utrecht wacht nog steeds op de eerste thuiszege van het seizoen. In een rommelige wedstrijd was het NAC dat aan het langste eind trok: 0-1
'Utrecht wakker worden' scandeerde het publiek halverwege de eerste helft. De Domstedelingen maakten er een potje van. Maar ook NAC was niet in beste vorm.

Beide ploegen leden veel balverlies en wisten zelden gevaarlijk te worden. Een doelpuntloze eerste helft was dan ook het gevolg. Onder een striemend fluitconcert vertrokken de spelers richting de kleedkamer.

In de tweede helft was de wedstrijd iets meer het aanzien waard, maar echt spectaculair werd het nooit. In een fase waarin FC Utrecht beter begon te voetballen, kwam NAC tegen de verhouding in op voorsprong. De eerste corner van de Bredanaars was meteen raak. De geheel vrijstaande Matthew Amaoh kon de bal simpel raak koppen achter doelman Grandel.

Utrecht probeerde het daarna nog wel, maar de ploeg was aanvallend te onmachtig om het de tegenstander echt lastig te maken. NAC bleef moeiteloos overeind en wist doormiddel van sluw tijdrekken de overwinning mee naar huis te nemen. De Utrecht-spelers verlieten opnieuw onder een fluitconcert het veld. thuiswedstrijd.